Winkelwagen is leeg
 x 

Staan als een boom

Mist 4 voedingskaarten. Verder in goede staat, inclusief spelregels.
Geen afbeelding ingesteld
Artikel unieke code:  493048
Voorraad: 1
€ 10,00
Korting
Array

‘Staan als een boom’ is een nieuw, actief gezelschapsspel met opdrachten waarbij je van je stoel komt. Door samen te werken, hulp te vragen en complimenten te geven en te ontvangen ontstaan hilarische momenten.De spelers zijn op weg naar de binnencirkel, verzamelen onderweg hun eigen kaarten, doen actieve opdrachten, kunnen elkaar dwarsbomen en experimenteren met het effect van complimenten geven en krijgen. Kleine gesprekjes die ontstaan kunnen naar eigen behoefte worden benut voor dieper contact.

De ontmoeting tussen de spelers in dit spel staat centraal. Op een vermakelijke manier ontdek je de ander en kijk je ongemerkt in je eigen spiegel. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen het spel spelen maar het is zinvol om als volwassene mee te spelen. Ouders en opa`s & oma`s krijgen spelenderwijs iets in handen waarmee ze in gesprek (kunnen) komen met hun (klein)kinderen. Op deze manier ondersteunt het bij opvoeding en persoonlijke ontwikkeling. Het is ook leuk om het met pubers te spelen, het past ook bij hun levensfase; met elkaar grappen maken, elkaar uitdagen en de kans (wel of niet) benutten om zich (voorzichtig) uit te spreken.

Het spel is ontwikkeld door Silvia Romijn, directrice van Kinderdagverblijf De Drie Ballonnen met 5 vestigingen, kinderdagverblijven, 13 vestigingen buitenschoolse opvang en 1900 kinderen in de opvang. Zij schreef o.a. een boek over haar visie in de kinderopvang: ‘Zijn wie je bent’.

Het spel is fraai vormgegeven en is beoordeeld door een jury met een 9.5 voor originaliteit.

Materiaal: het spel is gemaakt van gerecycled karton.
Leeftijd: 8+

Soort Bordspel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Taal Nederlands

Gegevens

SPELPLAZA

KvK-nummer: 27314402

BTW-nummer: NL126784462B02 (BTW volgens Margeregeling)

Mijn Account

Contact

  • SPELPLAZA
  • Hoek van Holland
  • info@tweedehandsspellen.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen!