Winkelwagen is leeg
 x 

Kakel Spektakel

Nieuw! Doos heeft een paar kleine beschadigingen.
-25%
kakel spektakel nieuw
kakelspektakel
kakel spektakel achterkant 1
Artikel unieke code:  10972
Voorraad: 20
€ 7,50
Korting -€ 2,50
Array

Kakelspektakel is een kakelgek gebarenspel met een rubberen kip! Pak een kaart, lees de opdracht en beeld die met de kip uit. Zwaai met de kip, buig hem dubbel of laat z’n vleugeltjes fladderen. Het maakt niet uit, zolang je maar niet praat. Hoe gekker, des te beter! Lachen gegarandeerd! Doel van het spel is als eerste team of als eerste speler 10 punten behalen.

Zet de kip in elkaar door het hoofd op het lichaam te schroeven. Leg de kip, dobbelsteen en zandloper in het midden van het speelveld en bepaal of je met de blauwe of groene kaarten wilt spelen. Het spel wordt in 2 teams gespeeld, de jongste speler mag beginnen met het uitbeelden van de eerste opdracht.

De speler gooit de dobbelsteen en pakt een kaart van de stapel, de dobbelsteen geeft aan welk woord moet worden uitgebeeld. De speler houdt het woord geheim. De speler beeldt het woord uit aan zijn/haar eigen team, zij moeten het binnen de tijd raden (10 seconden). Raadt het team het woord? Dan mag het team de gespeelde kaart houden, deze telt als 1 punt. Als niemand het raadt, belandt de kaart onderop de stapel. Vervolgens is het volgende team aan de beurt, enzovoort.

Genomineerd Speelgoed van het Jaar 2014 – Categorie 12+ Jaar

Soort Beweegspel
Leeftijd vanaf 8 jaar
Minimum aantal spelers 3
Maximum aantal spelers 12
Speelduur 20 minuten
Taal Nederlands
Jaar 2014

Gegevens

SPELPLAZA

KvK-nummer: 27314402

BTW-nummer: NL126784462B02 (BTW volgens Margeregeling)

Mijn Account

Contact

  • SPELPLAZA
  • Hoek van Holland
  • info@tweedehandsspellen.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen!