Winkelwagen is leeg
 x 

Artikelen

Bij SPELPLAZA worden gebruikte en nieuwe artikelen verkocht. Het ene artikel zal in een wat betere staat zijn dan het andere artikel. Dit zit ook verwerkt in de prijs van het artikel. De staat waarin het artikel verkeert, wordt zo nauwkeurig mogelijk omschreven. Bij de spellen waar een foto staat van zowel de voorkant als de achterkant, kunt u ook de staat van het spel zien. Het gaat dan ook echt om dat spel. Als er 1 foto bij staat, is de foto kleiner en een algemene foto en moet u vooral de omschrijving van de staat van het spel goed lezen.

 

HOE MOET IK BETALEN?

U kunt uw bestelling direct veilig en snel betalen met ideal. Ook heeft u de keuze om het bedrag over te maken op onze rekening of contant te betalen bij afhalen.

U krijgt altijd een bevestigingsmail waarin het totaalbedrag staat en waar u het geld naartoe over kunt maken. U kunt het geld overmaken naar rekeningnr. NL59 KNAB 0206 0431 39 t.n.v. SPELPLAZA o.v.v. uw ordernummer.
Dit nummer ziet u als u een bestelling geplaatst heeft en staat ook in de bevestigingsmail vermeld.

Als u niet binnen 7 dagen betaalt, dan vervalt de bestelling. Tot die tijd houden we het artikel voor u gereserveerd. Mocht u van de bestelling af willen zien, meldt dit dan z.s.m. via een e-mail.

 

HOE EN WANNEER WORDT MIJN BESTELLING VERSTUURD?

Uw pakket wordt met POSTNL of DHL verstuurd na ontvangst van betaling, binnen 3 werkdagen (meestal sneller) en wordt bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

 

VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND*:

€ 6,75 (PostNl) of € 5,75 (DHL)
Geen verzendkosten binnen Nederland bij bestellingen boven de 50 euro.

Verzend- en verpakkingskosten naar Belgie:

€ 11,00

*Voor paketten die door de brievenbus passen geldt een lager tarief, afhankelijk van het gewicht.

 

MAG IK DE ARTIKELEN NOG RUILEN?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (mits het de gehele bestelling betreft) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, neem dan contact met ons op, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.

 

HEB IK GARANTIE OP DE ARTIKELEN?

Omdat het tweedehands spellen betreft is het helaas niet mogelijk om garantie te geven. Mocht er onverhoopt iets zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De foto's die op onze site staan zijn eenmalig genomen. Het kan dus gebeuren dat de spellen iets afwijken van de foto's. Daarom is het belangrijk dat u de omschrijving die bij ieder spel staat, goed leest.

Verder zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade door (verkeerd) gebruik van de (spel)len. Bij ieder spel zit of een handleiding of er staat een verkorte handleiding op de doos. Hierbij staat ook altijd de leeftijd vermeld vanaf welke leeftijd dit spel geschikt is. U bent zelf verantwoordelijk om het spel op de juiste manier te gebruiken.

 

KAN IK OOK LANGS KOMEN OM DE ARTIKELEN TE BEKIJKEN?

SPELPLAZA is een webshop, de verkoop geschiedt vooral via internet. Het is alleen mogelijk om artikelen te komen bekijken als u vooraf aangeeft welke artikelen u zou willen zien. Dan worden deze voor u klaar gezet.

Woont u in de buurt, dan kunt u er wel voor kiezen om uw bestelling op te halen en natuurlijk ter plaatse te bekijken.

 

ALS IK NOG VRAGEN HEB?

Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alvast bedankt en veel plezier met de spellen!

 

KvK-nummer: 27314402, BTW-nummer: 1267.84.462.B02 (BTW volgens Margeregeling)

Gegevens

SPELPLAZA

KvK-nummer: 27314402

BTW-nummer: NL126784462B02 (BTW volgens Margeregeling)

Mijn Account